WEBINAARIN TUOTTAMINEN

Koronaviruksen vuoksi monet yritykset ovat joutuneet perumaan tapahtumiaan. Onneksi live-tilaisuuden voi kuitenkin korvata webinaarilla tai webinaarisarjalla pandemian aikana. Yleensä kuvaamme webinaarit joko studiollamme Suomitalossa Helsingin keskustassa tai asiakkaan omissa tiloissa, mutta pandemian aikana webinaarin järjestäminen onnistuu Bonfiren fasilitoimana myös kotitoimistolta käsin.

Webinaarialustana voi toimia asiakkaan tarpeista riippuen esimerkiksi Vimeo, Zoom tai WebinarJam. Webinaariin etukäteen ilmoittautuneet osallistujat näkevät ruudulla webinaarihostin kasvot ja / tai esityskalvot. Halutessanne webinaarissa voi olla useampikin puhuja keskustelemassa. Lue lisää myös livestriimaus- ja virtuaalitapahtumien tuotantopalveluistamme.

Webinaari-ilmoittautumisten avulla asiakkaan on mahdollista kerätä uusia uutiskirjeen tilaajia / liidejä myynnille. Webinaaritallenteet voidaan myöhemmin julkaista videoina esimerkiksi asiakkaan YouTube-kanavalla. Lue täältä, miten asiakkaamme Gapps hyödynsi webinaareja liidihankinnassa markkinoinnin ja myynnin välineenä.


Lisää webinaarireferenssejämme:


Gofore G Talks: Pilven hyvät perusteet 

Kährs Upofloor Quartz -webinaari

Just sopivasti ketterä -kirjan virtuaalijulkkarit


Ohjeistamme asiakkaamme tarvittaessa webinaarin ilmoittautumissivun toteuttamisessa sekä webinaarin markkinoinnissa.

Lisätietoja webinaarin järjestämisestä saat asiakkuuspäällikkö Henna Lahtiselta, p. 040 508 0314 / henna.lahtinen(at)bonfire.fi

Katso webinaaritallenne ”Webinaarit myynnin vauhdittajina” tai lue vinkit webinaarin järjestämiseen blogistamme.

Lataa maksuton opas: 5+1 askelta timanttiseen webinaariin