videotuotanTO

Video on erinomainen työväline, mikäli haluat synnyttää vahvoja mielikuvia tai tunnereaktioita. Se toimii yhtä lailla myös tehokkaana viestinnän välineenä.

Erilaisten videosisältöjen tulva on tänä päivänä valtava, jonka myötä pinnalla pysyminen vaatii tuotannolta laatua ja sisällöltä merkityksellisyyttä. Tähän vaikuttajamarkkinointi on oivallinen työväline.

Bonfire haastaa näkemyksesi ja kirkastaa tavoitteesi. Joustava ja ketterä tuotantoprosessi räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. ​

Jos haluat viestisi perille, keskity tuottamaan kohderyhmällesi sisältöä, jolla on aidosti merkitystä. Kerro näkemyksistäsi ja intohimoistasi, tavoittele oman alasi ajatusjohtajuutta. Tai mikä parasta, tee se vaikuttajan kautta, jonka tiedät herättävän luottamusta kohderyhmäsi keskuudessa.

 
Bonfiren bisnesvaikuttajat ovat suvereeneja esiintyjiä, joita kannattaa hyödyntää videoiden päähenkilöinä. Vaikuttajien kanavien kautta videoille saadaan myös näkyvyyttä valitussa kohderyhmässä.

Yritysvideot

Case: Taloushallintoliitto

Rekryvideot

Case: Bonfiren asiakkuuspäällikkö­rekry


Asiantuntija-keskusteluT

Paulig: Keskusteluja kahviautomaatilla


REFERENSSI-
VIDEOT

Case: vapo

CASE: COMPASS GROUP

TOIMINNALLISET VIDEOT

CASE ALD: VASTUULLISUUDEN TIELLÄ

Tapahtumat ja tuoteVIDEOT

CASE: Boardman

Vaikuttaja-markkinointi

Case Talenom ja Harkimot: #YlpeäYrittäjänLapsi

Me Bonfirella uskomme, että vaikuttavilla videosisällöillä, ja niiden suunnitelmallisella jakelulla rakennat tehokkaasti ajatusjohtajuutta valitsemissasi teemoissa.

Liikkuvalla kuvalla tuet haluamaasi tunnetta ja viestit ihmisille tavalla, joka puhuttelee juuri heitä.

Avoin, rehellinen ja yllättävä videosisältö saa aina mahdollisuuden. Jos siihen päälle kykenee tarjoamaan myös palan merkityksellisyyttä, on muistijälki taattu. Bonfire Agency on luotettava ja ketterä, tavoitettasi kirkastava liikkuvan kuvan kumppani. 

Bonfiren videotuotannoista sanottua:

“Wärtsilällä oli mahdollisuus osallistua asiantuntijakeskusteluun Nelosella esitettävän 100 kysymystä ilmastosta tv-sarjan tiimoilta. Halusimme vahvistaa ääntämme meille tärkeässä aiheessa, joten tuotimme yhdessä Bonfiren kanssa somevideot ja niihin tekstipäivitykset. Konsepti oli simppeli ja selkeä, ja tuotanto napakasti suunniteltu. Videot jalkautettiin suunnitellusti, jolloin viestimme sai maksimaalisen näkyvyyden. Meille oli tärkeää, että videot olivat laadukkaat ja sisältö tarkkaan mietitty. Bonfire haastoi yhteistyökumppanina onnistuneesti näkemystämme ja edesauttoi sitä, että saavutimme videosisällöillä haluamamme.”
Päivi HöYLä
Markkinointipäällikkö, Wärtsilä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Henna Lahtiseen ja jutellaan lisää videoyhteistyöstä.