Laura Pääkkönen

TOIMITUSJOHTAJA (ÄITIYSVAPAALLA)

Nuorempana Laura oli varma, että isona hänestä tulee ranskan kielen opettaja. Mais, c’est la vie ja Laurasta tuli yrittäjä ja yksi Bonfiren perustajista. Laura tunnetaan myös Social Sellingin kuningattarena, kokeneena valmentajana sekä intohimoisena myyjänä. Lauran toteemieläin on orava, lempi TV-ohjelma Bachelor USA ja lempivuodenaika joulu!

Jos Laura olisi jouluruoka, hän olisi joulutorttu – rapsakka päältä, mutta muheva ja makea sisältä.

Maria Sillanpää

VT. TOIMITUSJOHTAJA

Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, Maria viettäisi ne luonnossa samoillen ja suklaata syöden. Maria yksi Bonfiren perustajista ja toimii tällä hetkellä vt. toimitusjohtajana. Maria vastaa myös Bonfiren brändistä ja useasta kehitysprojektistamme. Marian haave on päästä jonain päivänä viikon ruskavaellukselle Lappiin.

Jos Maria olisi suklaa, hän olisi tumma suklaa, jossa on vähintään 85 prosenttia kaakaota. Tunnetaan myös nimellä “äitin suklaa”, joka ei Marian onneksi muulle perheelle kelpaa!

Henna Lahtinen

Asiakkuuspäällikkö

Henna on Bonfiren pohjoisen vahvistus, eli Oulun seudulta kotoisin. Titteliltään Henna on Bonfiren asiakkuuspäällikkö, ja hänen tontilleen kuuluu esimerkiksi myynti ja asiakasprojektit. Henna harrastaa muun muassa lattia-akrobatiaa, käsilläseisontaa ja skumpan juontia. Hennalla on myös erikoistaito: hän osaa jonglöörata!

Jos Henna olisi irtokarkki, hän olisi vaaleanpunainen kukkakarkki jossa on lakusisus.

Laura Trémouille

Projektipäällikkö

Lauroja on Bonfirella kaksin kappalein, ja tässä on heistä toinen. Laura on Bonfiren projektipäällikkö ja Chief Happiness Officer. Laura on myös Bonfiren oma aurinko ja ammattilainen niin asiakaspalvelun kuin podcastien saralla. Myös tämä Bonfiren Laura rakastaa joulua, ja hän laittaisi mielellään joululaulut soimaan toimistolla jo lokakuussa.

Jos Laura olisi aamupala, hän olisi mustikkasmoothie, jossa on nokare maapähkinävoita. 

Jani Utriainen

Tuotantopäällikkö

Jani on Bonfiren visuaalinen ihme. Jani on Bonfiren tuotantopäällikkö, joka hoitaa kaiken valo- ja videokuvaukseen liittyvän rautaisella ammattitaidolla. Entinen Turun vahvistus ja nykyään helsinkiläistynyt Jani harrastaa mm. kahvin juontia ja fiilistelyä sekä TikTokkaamista. Kun Jani ei käytä kaikkea vapaa-aikaansa valokuvaukseen, jää joskus aikaa lempi tv-ohjelman, eli Suomen huutokauppakeisarin katsomiseen.

Jos Jani olisi kahvijuoma, hän olisi Cappuccino tuplaespressolla suklaakonvehdin kera

Harri-Pekka Pietikäinen

Päätoimittaja, Bonfire.fi-bisnesmedia

Harri-Pekka on Bonfiren pohdiskelija, jolta löytyy näkemystä aiheeseen kuin aiheeseen. Harri-Pekka on Bonfire.fi-bisnesmedian päätoimittaja sekä kaksi teosta kirjoittanut kirjailija. Hänen bravuurinsa keittiössä on munakoiso-halloum-curry ja telkkarista katseluun menee “kaikenlainen hömppä”, kuten Maajussille morsian ja Ensitreffit alttarilla.

Jos Harri-Pekka olisi eläin, hän olisi valkohai. 

Julia Rautiainen

Viestinnän suunnittelija

Julia on Bonfiren somettaja. Julia toimii Bonfirella viestinnän suunnittelijana. Työtehtävät ovat moninaiset, ja niihin liittyy niin viestintää, markkinointia, somea kuin podcast-tuotantoja. Julian vapaa-aika kuluu lähinnä joogassa ja leipoessa, sekä samalla hieman opintoja tehden. Julian lempipodcast on Tuplakääk, ja sitä hän kuuntelee usein neuloessaan villasukkia.

Jos Julia olisi pulla, hän olisi laskiaispulla vadelmahillolla.

Meri Parkkinen

Tuotanto- ja viestintäkoordinaattori

Meri on Bonfiren tuorein tulokas, ja hän toimii Bonfirella tuotanto- ja viestintäkoordinaattorina. Merin laajaan osaamiseen kuuluu muun muassa kirjoittaminen, viestiminen ja podcastien tuottaminen. Meri haaveilee, että voisi pian taas reissata ulkomaille ja että mummona istuskelisi oman siirtolapuutarhamökkinsä rappusilla. Meri on myös Bonfiren tiimistä ainoa, jolla on oma podcast!

Jos Meri olisi kirja, hän olisi jokin lyhyt ja nopealukuinen, joka jää kuitenkin mietityttämään. Kuten Sayaka Muratan Lähikaupan nainen.