Maria Sillanpää

TOIMITUSJOHTAJA

Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, Maria viettäisi ne luonnossa samoillen ja suklaata syöden. Maria yksi Bonfiren perustajista ja toimitusjohtaja. 

Marian haave on päästä jonain päivänä viikon ruskavaellukselle Lappiin.

Jos Maria olisi suklaa, hän olisi tumma suklaa, jossa on vähintään 85 prosenttia kaakaota. Tunnetaan myös nimellä ”äitin suklaa”, joka ei Marian onneksi muulle perheelle kelpaa!

Laura Pääkkönen

JOHTAJA, UUDET LIIKETOIMINNOT JA KONSEPTIT

Nuorempana Laura oli varma, että isona hänestä tulee ranskan kielen opettaja. Mais, c’est la vie ja Laurasta tuli yrittäjä ja yksi Bonfiren perustajista. Laura tunnetaan myös Social Sellingin kuningattarena, kokeneena valmentajana sekä intohimoisena myyjänä. Nyt päivät täyttyvät Bonfiren uusien liiketoimintojen kehittämisestä. Lauran toteemieläin on orava, lempi TV-ohjelma Bachelor USA ja lempivuodenaika joulu!

Jos Laura olisi jouluruoka, hän olisi joulutorttu – rapsakka päältä, mutta muheva ja makea sisältä.

Henna Lahtinen

Asiakkuuspäällikkö

Henna on Bonfiren pohjoisen vahvistus, eli Oulun seudulta kotoisin. Titteliltään Henna on Bonfiren asiakkuuspäällikkö, ja hänen tontilleen kuuluu esimerkiksi myynti ja asiakasprojektit. Henna harrastaa muun muassa lattia-akrobatiaa, käsilläseisontaa ja skumpan juontia. Hennalla on myös erikoistaito: hän osaa jonglöörata!

Jos Henna olisi irtokarkki, hän olisi vaaleanpunainen kukkakarkki jossa on lakusisus.

Johanna Keppo

Asiakkuuspäällikkö

Johanna on Kotkasta kotoisin oleva, nykyisin Porvoossa asuva energinen, puhelias ja urheilua rakastava aamuvirkku. Muiden vielä nukkuessa on Johanna usein jo ehtinyt käydä joko juoksemassa tai uimassa. Johanna työskentelee asiakkuuspäällikkönä vastuualueenaan eri projektien myynti, markkinointi ja koordinointi. Hänen sydäntään lähellä ovat vaikuttajamarkkinointi ja erityisesti blogit ja podcastit.

Jos Johanna olisi smoothie, niin hän olisi vihersmoothie, jossa on lehtikaalia, pinaattia, inkivääriä ja sitruunaa.

 

Jani Utriainen

Tuotantopäällikkö

Jani on Bonfiren visuaalinen ihme. Jani on Bonfiren tuotantopäällikkö, joka hoitaa kaiken valo- ja videokuvaukseen liittyvän rautaisella ammattitaidolla. Entinen Turun vahvistus ja nykyään helsinkiläistynyt Jani harrastaa mm. kahvin juontia ja fiilistelyä sekä TikTokkaamista. Kun Jani ei käytä kaikkea vapaa-aikaansa valokuvaukseen, jää joskus aikaa lempi tv-ohjelman, eli Suomen huutokauppakeisarin katsomiseen.

Jos Jani olisi kahvijuoma, hän olisi Cappuccino tuplaespressolla suklaakonvehdin kera

Harri-Pekka Pietikäinen

Päätoimittaja, Bonfire.fi-bisnesmedia

Harri-Pekka on Bonfiren pohdiskelija, jolta löytyy näkemystä aiheeseen kuin aiheeseen. Harri-Pekka on Bonfire.fi-bisnesmedian päätoimittaja sekä kaksi teosta kirjoittanut kirjailija. Hänen bravuurinsa keittiössä on munakoiso-halloum-curry ja telkkarista katseluun menee “kaikenlainen hömppä”, kuten Maajussille morsian ja Ensitreffit alttarilla.

Jos Harri-Pekka olisi eläin, hän olisi valkohai. 

Elina olander

Tuotanto- ja viestintä­koordinaattori

Elina toimii Bonfirella tuotanto- ja viestintäkoordinaattorina. Elinan työtehtäviin kuuluu somea, viestintää, markkinointia ja podcastien tuottamista. Vapaa-ajallaan Elina nauttii kirjojen lukemisesta ja teatterielämyksistä. Työtehtävien tapaan myös Elinan musiikkimaku on monipuolinen ja hänen soittolistaltaan voit kuulla melkein mitä tahansa – aina Andrea Bocellista Rammsteiniin.

Jos Elina olisi elokuva, hän olisi lämmin ja koskettava Disneyn animaatio, esimerkiksi Kaunotar ja hirviö.

Meri Parkkinen

Tuotanto- ja viestintä­koordinaattori

Meri toimii Bonfirella tuotanto- ja viestintäkoordinaattorina. Merin laajaan osaamiseen kuuluu muun muassa kirjoittaminen, viestiminen ja podcastien tuottaminen. Meri haaveilee, että voisi pian taas reissata ulkomaille ja että mummona istuskelisi oman siirtolapuutarhamökkinsä rappusilla. Meri on myös Bonfiren tiimistä ainoa, jolla on oma podcast!

Jos Meri olisi kirja, hän olisi jokin lyhyt ja nopealukuinen, joka jää kuitenkin mietityttämään. Kuten Sayaka Muratan Lähikaupan nainen.

Laura Trémouille

Projektipäällikkö (äitiysvapaalla)

Lauroja on Bonfirella kaksin kappalein, ja tässä on heistä toinen. Laura on Bonfiren projektipäällikkö ja Chief Happiness Officer. Laura on myös Bonfiren oma aurinko ja ammattilainen niin asiakaspalvelun kuin podcastien saralla. Myös tämä Bonfiren Laura rakastaa joulua, ja hän laittaisi mielellään joululaulut soimaan toimistolla jo lokakuussa.

Jos Laura olisi aamupala, hän olisi mustikkasmoothie, jossa on nokare maapähkinävoita. 

Topi saukkonen

AsiakkuusJOHTAJA

Topi on Bonfiren asiakkuusjohtaja ja hän työskentelee myynnin parissa. Tämä Tampereen vahvistus on tiimin padel-mestari, jonka vapaa-aika kuluukin liikunnan parissa ja esimerkiksi maastopyöräily on Topille mieluinen harrastus. Lisäksi Topi on koukussa Sohvaperunoihin eikä koskaan lähde juhlista ensimmäisenä! Jos Topi olisi rypälelajike, hän olisi Riesling.

Jerry Saarinen​

TUOTANTO­KOORDINAATTORI

Tuotantokoordinaattori Jerry on Bonfiren tuorein tulokas. Jerryn työtehtäviin kuuluu podcastien, videoiden ja webinaarien tuotantoa. Vapaa-ajalla Jerry on innokas kirpputorilla kävijä sekä TikTokin suurkuluttaja. Jerry rakastaa livemusaa ja festareita, ja hänen haaveensa onkin oppia tekemään itse musiikkia.

Jos Jerry olisi kaupunki hän olisi Berliini.