Suomen paras bisnespodcast

Suomen paras bisnespodcast -äänestyksen voittaja ja top 5 -listaus

Bonfire Agencyn järjestämän Suomen paras bisnespodcast -äänestyksen tulokset ovat selvillä. Äänestyksessä annettiin reilun viikon aikana huikeat, lähes 900 ääntä! Ehdolla äänestyksessä oli 15 lukijoidemme vinkkaamaa kotimaista bisnespodcastia ja kisa säilyi loppuun asti äärimmäisen tiukkana. Suomen parhaimmaksi bisnespodcastiksi on valittu CGI:n Pilvipodi.

ÄÄNESTYKSEN TOP 5:

1. Pilvipodi

2. Lähtijät

3. Myyntiradio

4. Digilöylyt

5. Myyntijohtajan aamukahvilla

Äänestyksessä ensimmäiselle sijalle kipusi CGI:n Pilvipodi. Podcastin host, CGI:n innovaatiokeskuksen teknologiajohtaja  Matti Koljonen keskustelee jaksoissa vieraidensa kanssa muun muassa urapoluista, vihreästä koodista, myynnistä ja pilvipalveluista. Pilvipodia on julkaistu pian kahden tuotantokauden verran.

Toiselle sijalle ylsi Lähtijät-podcast. Podcastissa keskustellaan irtisanoutumisista ja niihin johtaneista syistä. Jaksoissa jaetaan nimettömiä tarinoita ja lisäksi yhdessä työhyvinvoinnin tai henkilöstökysymysten asiantuntijoiden kanssa pohditaan, olisiko tarina voinut saada toisenlaisen päätöksen. Podcastin hosteina kuullaan Minna Ruusuvuori, Liisa Holma ja Ulla Jones. Podcastia on julkaistu tähän mennessä yhteensä 15 jaksoa.

Kolmannelle sijalle äänestyksessä sijoittui Frontlinersin perustajan ja liiketoimintajohtajan Jussi Rissasen hostaama Myyntiradio. Podcastissa sukelletaan yhdessä huippuvieraiden kanssa myynnin ytimeen tarjoamalla myynnin ammattilaisille sekä uusille myyjille inspiraatiota, tutkimustietoon perustuvaa ohjausta, vertaistukea sekä käytännön vinkkejä myyntiä ja elämää koskien. Podcastia on julkaistu jo huikeat 45 jaksoa.

Äänestyksessä neljännelle sijalle kiilasi Fellowmindin Digilöylyt. Hostit Sami Kankaanpää ja Niko Tuominen käyvät saunan lauteilla rehellistä keskustelua bisneksestä, IT:stä ja ylipäänsä elämästä. Vieraina kuullaan eri alojen asiantuntijoita, jotka jakavat tarinoita myös ikimuistoisista saunakokemuksistaan sekä kertovat parhaista saunassa syntyneistä ideoistaan. Digilöylyt-podcastia on julkaistu yhden tuotantokauden verran.

Viidenneksi äänestyksessä sijoittui Minna Ruusuvuoren hostaama Myyntijohtajan aamukahvilla -podcast. Podcastissa keskustellaan myyntiin, markkinointiin ja johtamiseen liittyvistä teemoista eri aloja edustavien mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Podcastista julkaistaan parhaillaan 5. tuotantokauden jaksoja. Minna hostaa myös toiseksi tullutta Lähtijät-podcastia.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjille ja suuret onnittelut voittajalle ja kaikille ehdokkaille. Toivottavasti löysit uusia bisnespodcasteja myös omalle kuuntelulistallesi tuomaan iloa marraskuun pimeyteen.

Ota yhteyttä

Johanna Keppo

Johanna Keppo

Markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö | +358 40 489 0070 | johanna.keppo@bonfire.fi

Jaa kirjoitus somessa