Bonfiren johtoryhmä

Suomen ensimmäinen ajatusjohtajuustoimisto – Bonfire Agency 2.0 on täällä!

Kuvassa: Bonfiren perustajat Maria Sillanpää ja Laura Pääkkönen sekä Bonfire.fi -bisnesmedian päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäinen ja ajatusjohtajuuspalveluiden uusi liiketoimintajohtaja Oona Ikonen

Viestinnän kehittyminen on yksi ihmiskunnan suurimpia mullistuksia yhteenkuuluvuuden saralla. Savumerkeistä ja viidakkorummuista on kuljettu pitkä matka teknologian kehittymisen kautta, mutta viestinnän pohjalla on aina ollut muutama tärkeä seikka: viestintä on aina ollut vuorovaikutuksellista, sillä on haluttu välittää tietoa ja luoda merkityksiä viestin tulkitsijalle.

Mihin tietoon sinä voit luottaa? Viestinnän tulvassa on syytä ottaa huomioon viestinnän vaikuttavuus. Samaistuttavaan ja aitoon viestintään vertaisryhmiltä luotetaan tutkimusten mukaan huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi yritysten lehdistötiedotteisiin tai mainontaan. Yritysviestinnän jargon saattaa olla keskivertoihmiselle usein turhan korkealentoinen kokemus ja sitä voi huomata toivovansa aitoa, ihmisläheistä puhetta samaistuttavuuden synnyttämiseksi.

Rohkenemme väittää, että tulevaisuudessa menestyvät ne yritykset, jotka ovat valmiita ja tarpeeksi rohkeita rakentamaan ajatusjohtajuutta oman toimintansa ympärille. Puhumme niistä yrityksistä, jotka panostavat henkilöstön uskallukseen viestiä, auttavat jokaista löytämään oman aidon äänensä ja tyylinsä osallistua keskusteluun sekä uskaltavat olla suunnannäyttäjiä oman toimialansa ajankohtaisissa keskusteluissa.

Yksinkertaisuudessaan, me Bonfirella voimme auttaa yrityksiä rakentamaan ajatusjohtajuutta ja sitä kautta kilpailuetua omalla toimialallaan. Tähän meidät on vienyt pitkään kuljettu polku, jonka aikana olemme kehittäneet osaamisemme huippuun vaikuttavassa viestinnässä, B2B-vaikuttajamarkkinoinnissa, Ajatusjohtajuus -valmennuksissa ja -työpajossa sekä ajatusjohtajuutta rakentavien sisältöjen tuottamisessa, kuten podcasteissa, videoissa ja webinaareissa. Oivalluksemme myötä haluammekin kertoa, että Bonfire Agency 2.0 on syntynyt.

Vuonna 2022 Bonfire Agency on Suomen ensimmäinen ajatusjohtajuustoimisto, jonka missiona on auttaa yritykset oman toimialansa suunnannäyttäjiksi ja ajatusjohtajiksi – yksi ihminen ja organisaatio kerrallaan.

Jotta pystymme tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin ja ajatusjohtajuusliiketoiminnan seuraavaan kasvupyrähdykseen, voimme kertoa myös tiimimme kasvaneen. Ajatusjohtajuuspalvelut vahvistuivat merkittävästi, kun vuoden 2022 alussa Oona Ikonen aloitti tiimimme liiketoimintajohtajana vahvistaen vankkaa osaamistamme ja 11 henkistä tiimiämme ajatusjohtajuuden äärellä. Lisäksi olemme rakentaneet kumppaniverkostoa ja työkalupakkia, joiden avulla pystymme jatkossa tarjoamaan entistä monipuolisempia ja pitkäjänteisempiä ajatusjohtajuusohjelmia asiakkaillemme.

Tutustu lisää ajatusjohtajuuteen ja sen mahdollisuuksiin lataamalla maksuton AJATUSJOHTAJUUDEN RAKENTAMISEN ABC -OPAS tai ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Ota yhteyttä

Maria Sillanpää

Maria Sillanpää

Toimitusjohtaja | +358 500 903 298 | maria.sillanpaa(at)bonfire.fi

Jaa kirjoitus somessa