BONFIRE AGENCY HAKEE ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Bonfire Agency kasvaa nopeasti, joten haemme vauhdikkaaseen tiimiimme täydennystä. Bonfire Agency auttaa B2B-brändejä ja bisnesvaikuttajiaan tulemaan ajatusjohtajiksi omalla toimialallaan. Sisältömuodoista yrityspodcastit, asiantuntijavideot ja webinaarit ovat kovassa kasvussa asiakkaidemme parissa, ja toteutamme vaikuttavia bisnessisältöjä aina konseptoinnista tuotantoon asti. Haluatko sinä olla osa Bonfiren kasvutarinaa?

Asiakkuuspäällikkönä vastuullesi kuuluu asiakasprojektien vetovastuu ja läpivienti yhdessä tuotantotiimimme kanssa sekä markkinointisisältöjen suunnittelu ja konseptointi yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös myynnillisiä taitoja, erityisesti lisämyynnin tekemistä nykyisille asiakkaille.

Pääasialliset työtehtäväsi:

– Olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen ja projektien vetovastuu yhdessä tuotantotiimin kanssa

– Markkinointisisältöjen suunnittelu ja konseptointi yhdessä asiakkaan ja Bonfiren tuotantotiimin kanssa

– Podcast-, video- ja webinaarituotantojen aikataulutus ja koordinointi yhdessä asiakkaan ja Bonfiren tuotantotiimin kanssa

– Lisämyynti nykyisille asiakkaille

– Palvelutarjoaman kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa

Arvostamme, jos sinulla on:

– Kokemusta projektijohtamisesta tai koordinoinnista

– Esittää näyttöjä B2B-myynnistä ja / tai tyytyväisistä asiakkaista

– Kaupallista koulutusta / tietotaitoa käydä keskusteluja markkinointipäättäjien ja muiden yritysjohtajien kanssa ajankohtaisista bisnesaiheista ja markkinointisisällöistä

– Kokemusta podcastien konseptoinnista ja/tai tuottamisesta

– Halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivimmat ratkaisut ajatusjohtajuuden rakentamiseen

– Kiinnostusta bisnessisältöihin

– Sinnikäs ja oppimishaluinen asenne uutta kohtaan

– Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle kunnianhimoisen ja tulisen työyhteisön, tarpeeksi haastetta ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen kiinnostavimpiin bisnesvaikuttajiin!

Tunnelmallinen toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, vaikkakin tällä hetkellä työt hoituvat pääosin etänä. Joustavat työajat ja työskentelypaikat eivät ole meille ongelma, kunhan hommat tulevat hoidetuiksi!

Paikka on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Saat kiinteän pohjapalkan sekä myyntitavoitteisiin sidotun provision.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2021 mennessä osoitteeseen maria.sillanpaa@bonfire.fi. Hakemus voi olla myös videomuodossa. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sopivien hakemusten saavuttua ja pyrimme tekemään päätöksen tehtävään valittavasta henkilöstä huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätiedot:

Maria Sillanpää
Co-Founder
Bonfire Agency
Puh. 050 0903298
Email. maria.sillanpaa@bonfire.fi

Laura Pääkkönen,
Co-Founder
Bonfire Agency
Puh. 045 6681681
Email. laura.paakkonen@bonfire.fi

Katso videolta, kun kerromme tarkemmin asiakkuuspäällikön roolista ja tiimistämme.

Bonfire on:
Bonfire.fi.bisnesmedia, jossa Suomen liike-elämän kiinnostavimmat vaikuttajat julkaisevat asiantuntijasisältöjä blogien, videoiden ja podcastien muodossa.
Bonfire Agency, Suomen ensimmäinen B2B-vaikuttajamarkkinointitoimisto sekä ajatusjohtajuuden kumppani.

Bonfireläisyys on innostumista, iloa ja rohkeutta. Itsensä haastamista, kokeilua, kehittymistä ja oppimista. Aitoa välittämistä, auttamista ja lämpöä. Bonfireläisyyden ylläpitämiseen tarvitaan koko tiimiä ja se syntyy yhdessä.

Bonfiren nuotiolla vallitsee lämpö, joka ei sido ihmisyyttä ammatillisiin saavutuksiin, roihu, joka tavoittelee korkealle ymmärtäen silti omat juurensa, sekä kipinä, joka haluaa inspiroida ja synnyttää pesäkkeitä uusille lämpimille roihuille.