Team Bonfire

Bonfire Agency hakee tuotantoharjoittelijaa

 

Bonfire Agency kasvaa nopeasti, joten haemme vauhdikkaaseen tiimiimme täydennystä. Bonfire Agency auttaa B2B-brändejä sekä bisnesvaikuttajiaan tulemaan ajatusjohtajiksi omalla toimialallaan. Vaikuttajaverkostomme tuottaa Suomen kiinnostavinta ja tulisinta bisneselämän sisältöä Bonfire.fi -bisnesmediaan. Oletko sinä aikaansaava tuleva harjoittelijamme? 

 

Koska yrityspodcastimme ovat kovassa kasvussa, haemme tähän henkilöä, joka on pitkällä aikavälillä valmis kehittymään ja kehittämään podcast –palvelujamme yhdessä muun podi-tiimimme kanssa. Podcast –tuotannot tulisivat viemään suurimman osan työajastasi. Sinun ei tarvitse osata ohjelmia etukäteen, sillä kokenut tiimimme auttaa sinut alkuun. Pääpaino tulevissa tuotannoissasi tulee olemaan podcasteissa, mutta toivomme sinulta löytyvän näkemystä some-markkinointiimme sekä innostusta myös videotuotantoihin.

 

Pääasialliset työtehtäväsi yhdessä muun tiimin kanssa:

– Podcastien tuottaminen: äänitys ja editointi
– Avustavat some-markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen tehtävät eri kanavissa: Twitter, IG, FB (LinkedIn)
– Avustavat tehtävät Bonfire.fi –bisnesmediassa, kuten vaikuttajien sisältöjen vieminen mediaan
– Mahdollisesti Bonfiren omaa markkinointia tukevien videosisältöjen suunnittelu ja tuotanto

 

Olet juuri oikea tyyppi meille, mikäli ainakin osa näistä toiveistamme sinulle täyttyy:

– Olet nopea ja innokas ottamaan haltuun uusia sisällöntuotantomuotoja, kuten podcastit
– Olet jo tehnyt editointia podcastien tai videoiden parissa, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys
– Olet jo hankkinut hieman kokemusta videotuotannoista: kuvaamisesta ja editoinnista (yritysvideoista plussaa)
– Olet halukas kehittämään podcast -tuotantojamme jatkuvasti laadukkaampaan suuntaan

 

Tarjoamme sinulle kunnianhimoisen työyhteisön, tarpeeksi haastetta ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen kiinnostavimpiin bisnesvaikuttajiin! Toistaiseksi kaikki harjoittelijamme ovat jääneet harjoittelujakson jälkeen tiimiimme, joten toivommekin, että haet meille sitoutuneella asenteella mukaan. 

 

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadun Epicenterissä. Joustavat työajat ja työskentelypaikat eivät ole meille ongelma, kunhan hommat tulevat hoidetuiksi. Harjoittelu on lähtökohtaisesti kokopäiväinen, mutta sopimuksen mukaan myös esimerkiksi 4 työpäivää viikossa onnistuu. Palkkaus ja harjoittelujakson pituus sopimuksen mukaan.

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset työnäytteesi mahdollisimman pian osoitteeseen laura.paakkonen(at)bonfire.fi. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sopivien hakemusten saavuttua ja täytämme paikan heti parhaan ehdokkaan löydettyämme, joten ole nopea! Lisätietoja voit halutessasi kysyä toimitusjohtaja Laura Pääkköseltä soittamalla puh.nroon 045 6681 681.

Harjoittelupaikka avattu hakuun 2.10.2020.

 

Lisätiedot:

Laura Pääkkönen, Co-Founder & CEO, Bonfire Agency

Puh. 045 6681681

Email. laura.paakkonen(at)bonfire.fi

 

Bonfire on

Bonfire.fi –bisnesmedia, jossa Suomen liike-elämän kiinnostavimmat vaikuttajat  julkaisevat asiantuntijasisältöjä blogien, videoiden ja podcastien muodossa.

Bonfire Agency– Suomen ensimmäinen B2B-vaikuttajamarkkinointitoimisto sekä ajatusjohtajuuden kumppani.