podcast-TUOTANTO

Podcastit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan B2B-yritysten sisältömuotona. Mielestämme podcast sisältömuotona on tällä hetkellä ylivoimainen – harvan muun yrityksen tarjoaman sisällön parissa vietetään jopa puoli tuntia aikaa kerrallaan. 

Podcast sisältömuotona mahdollistaa aidon ja syvällisen keskustelun podcastin hostin ja vieraan välille. Yrityksen ajatusjohtajan puhuessa podcastissa yritykselle tärkeistä arvoista ja teemoista, antaa hän yritykselle kasvot ja lisää yrityksen luotettavuutta. Tällaista yritystä asiakkaan on helpompi lähestyä. 

MIKSI BONFIRE?

Vahva B2B-liiketoimintaymmärrys ja kokemus yrityspodcastien tuotannosta
Tuki podcast-projektin kaikkiin vaiheisiin, konseptoinnista julkaisuun
Podcast-projektiin sitoutuva projektitiimi
Me Bonfirella rakastamme podcasteja. Emme ainoastaan tuota podcasteja, vaan luomme intohimolla kaikkea sitä, mitä onnistuneen podcastin ympärille tarvitaan. Inspiroidumme siitä, että saamme olla mukana auttamassa asiakkaitamme podcast-sisältöjen parissa.
 
Haluamme myös rohkaista yrityksiä ottamaan sen ensimmäisen askeleen podcastien parissa, jos tämä askel on vielä ottamatta. Asiakkaidemme käytössä oleva podcast-studio sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Ludviginkatu 6. Podcast-tuotantojen toteuttaminen onnistuu ketterästi myös kotitoimistoilta käsin Zencastr-työkalun avulla.

PODCASTIN HYÖDYT SISÄLTÖMUOTONA

Tunnettuuden lisääminen

Ajatusjohtajuuden rakentaminen

Brändin parissa vietetty aika jopa puoli tuntia kerrallaan

Lisääntynyt liikenne yrityksen kotisivuille

Työnantaja- brändimielikuvan parantaminen

Podcastit kulkevat mukanasi kaikkialle

Podcast paketit

Kipinä-paketin podcast-tuotannot edullisimmin alkaen 890€ +alv/jakso

KIPINÄ

KIPINÄ -paketti on sinulle, joka kaipaat apua vain podcastin tekniseen tuotantoon.

lämpö

LÄMPÖ -paketissa saat lisäksi apua ja tukea podcast-ideasi konseptointiin ja käsikirjoittamiseen sekä podcastin markkinointiin.

roihu

ROIHU -paketti on asiakkaalle avaimet käteen -toteutus, jossa hoidamme edellä mainitun lisäksi puolestasi julkaisun eri kanavissa, työstämme valmiiksi markkinointimateriaalit, sekä kirjoitamme tekstimuotoiset artikkelit jokaisen jakson sisällöistä julkaistavaksi esimerkiksi yrityksesi verkkosivuilla.

Tarjoamamme podcast-paketit ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisesti, kerromme mielellämme tästä lisää.

MEISTÄ SANOTTUA

Lataa maksuton opas: käytännön opas podcast-tuotantoon

Lataa maksuton opas: yrityspodcastin käsikirjoittamiNEN

Kuuntele tästä käytännön opas podcast-tuotantoon audioversiona:

Lataa maksuton Yrityspodcast-tutkimus 2021

”Yrityspäättäjien podcast-kuuntelu Suomessa” -oppaasta löydät kiinnostavaa tietoa yrityspodcastien kuuntelusta sekä siitä, millaisia kohderyhmiä yrityspodcastit tavoittavat. 

Yrityspäättäjien podcast-kuuntelu Suomessa -tutkimuksessa tarkasteltiin yrityspäättäjien podcast-kuuntelutottumuksia ja sitä, millaisia mielikuvia yrityspodcastit luovat podcastia tuottavasta yrityksestä. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä tammikuussa 2021 ja siihen vastasi 746 yli 25-vuotiasta.

Pyydä tarjous yrityspodcastin tuotannosta ja konseptoinnista!

Henna Lahtinen

Asiakkuusjohtaja, osakas

Johanna keppo

Markkinointi- ja Asiakkuuspäällikkö