Autamme asiakkaitamme podcastien tuotannossa aina konseptoinnista julkaisuun saakka. Saat meiltä tarpeidesi mukaan joko pelkän teknisen tuotannon tai valmiin podcast-sarjan avaimet käteen -toteutuksena, tai jotain siltä väliltä. Me Bonfirella olemme erityisen hyviä ymmärtämään B2B-liiketoimintaa ja markkinointia, ja siksi yrityspodcastit ovat vahvinta osaamistamme.
Podcast-studiomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Lönnrotinkatu 5. Terveenä voit turvallisin mielin tulla äänityksiin studiollemme, jossa podcast-tiimimme kiinnittää erityistä huomioita hygieniaan ja asiakkaidemme turvallisuuteen. Mikäli studioon tuleminen mietityttää, onnistuu podcast-tuotantojen toteuttaminen ongelmitta myös kotitoimistoilta käsin Zencastr-työkalun avulla. Lue lisää podcastien etätuotannoista täältä.
Tutustu podcast-asiakastarinoihimme!
Katso “Timanttisen yrityspodcastin ABC” -webinaaritallenne!
Lataa maksuton opas: “Timanttisen yrityspodcastin ABC”!
Kuuntele Bonfiren podcastia podcasteista: “Kuinka konseptoidaan hyvä podcast?”
*Lähde: Radiomedian tutkimus 2018. Ikäryhmässä 15-64-vuotiaat 29% on kuunnellut podcasteja viimeisen kuukauden aikana
Tarjoamme podcastin tuotantopaketteja erilaisiin tarpeisiin.
KIPINÄ -paketti on sinulle, joka kaipaat apua vain podcastin tekniseen tuotantoon.
LÄMPÖ -paketissa saat lisäksi apua ja tukea podcast-ideasi konseptointiin, jaksojen käsikirjoittamiseen, nauhoituksiin valmistautumiseen, sekä podcastin markkinointiin ja jakeluun.
ROIHU -paketti taas on asiakkaalle avaimet käteen -toteutus, jossa hoidamme edellä mainitun lisäksi puolestasi julkaisun eri kanavissa, työstämme valmiiksi markkinointimateriaalit, sekä kirjoitamme tekstimuotoiset artikkelit jokaisen jakson sisällöistä julkaistavaksi esimerkiksi yrityksesi verkkosivuilla. Paketit ovat myös räätälöitävissä asiakaskohtaisesti, kerromme mielellämme tästä lisää.
“Timanttisen yrityspodcastin ABC” -oppaan avulla pääset alkuun podcastisi kanssa. Oppaasta löydät vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
Jos podcastin aloitus kiinnostaa, kannattaa ensimmäisenä lähteä liikkeelle kohderyhmän määrittelystä ja tavoitteiden asettamisesta. Miksi podcastia tehdään ja mitä sillä halutaan saada aikaan? Konkreettisten tavoitteiden asettaminen auttaa suunnittelussa.
Seuraavana tehdään yhdessä sisältösuunnitelma. Mistä halutaan puhua, miksi, mistä näkökulmasta ja ketkä puhuvat? Kuka voisi olla riittävän karismaattinen ja asiantunteva podcast-host valitulle teemalle?
Avustamme ja tuemme podcast-hostia koko prosessissa, joten ei haittaa, vaikka aiempaa kokemusta podcasteista ja vieraiden haastattelemisesta ei vielä löytyisikään.
Jaksoja suunnitellessa kannattaa miettiä valmiiksi jakson alku – kuinka herätetään kuulijan kiinnostus ja vangitaan huomio? On hyvä miettiä myös kuinka pitkiä jaksoja halutaan tehdä, jotta osaa suunnitella sisällön tarpeeksi kattavasti. Halutaanko jaksoihin vierailevia asiantuntijoita? Miten vaikuttajamarkkinointia ja oman alasi vaikuttajia voidaan hyödyntää podcastin sisällössä ja markkinoinnissa?
Sisältökalenterin tekeminen kannattaa myös. Tiheä ja ennalta tiedossa oleva julkaisuväli on hyväksi niin kuulijoiden sitouttamisen, kuin algoritmienkin kannalta. Haluatko siis julkaista jaksoja kerran viikossa vai ehkä kaksi kertaa kuukaudessa? Aikataulun suunnittelussa tulee ottaa huomioon podcastille asetetut tavoitteet. Podcastin julkaisu kannattaa aloittaa vasta, kun jaksoja on jo tuotettu reilusti etukäteen valmiiksi.