Virtuaalitapahtuman tuottaminen:

TAPAHTUMASUUNNITTELU JA LIVESTRIIMAUS

Laadukas virtuaalitapahtuma houkuttelee inspiroivien puheenvuorojen äärelle sekä tapaamaan bisnespäättäjiä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita verkon yli! Tarjonnasta erottaudutaan harkitulla ohjelmalla ja luovalla sisällöllä sekä suunnitelmallisella tapahtumamarkkinoinnilla. Tapahtuma voidaan järjestää yleisölle livestriiminä esimerkiksi Zoomin, Teamsin, Vimeon tai Liveton kautta.  

Halutessasi toimimme teknisen tapahtumatuotannon lisäksi kumppanina myös virtuaalitapahtuman suunnittelussa, käsikirjoittamisessa ja bookkaamme fasilitaattoriksi tai puhujiksi Suomen kiinnostavimmat bisnesvaikuttajat. Tiedämme kokemuksesta, millaiset virtuaalitapahtumat kiinnostavat tämän päivän yritysmaailmassa.

Referenssejä virtuaali­tapahtumista:

Virtuaalitapahtumassa yleisöllä on lupa osallistua: kysyä, vaikuttaa ohjelmaan ja tavata muita. Tämä onnistuu sujuvasti kun mukana on kumppani, jolla on ymmärrystä striimausalustojen mahdollisuuksista. 

Ohjeistamme asiakkaamme tarvittaessa tapahtumamarkkinoinnin ja ilmoittautumisprosessin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Halutessasi tavoitat virtuaalitapahtumiisi yleisöä myös Bonfire.fi -bisnesmedian ja verkostomme bisnesvaikuttajien kanavien kautta. 

Lisätietoja virtuaalitapahtuman tuottamisesta saat asiakkuuspäällikkö Henna Lahtiselta, p. 040 508 0314 / henna.lahtinen(at)bonfire.fi