Palvelut

Me Bonfirella uskomme, että tulevaisuuden liiketoiminnassa menestyvät ne yritykset, jotka rakentavat visionsa ja arvojensa ympärille vahvaa ajatusjohtajuutta.
Nimetön suunn.malli (2)

AJATUSJOHTAJUUDEN RAKENTAMINEN

Autamme yrityksenne avainhenkilöitä saamaan äänensä kuuluviin. Valmennustemme kautta avainhenkilöt saavat konkreettisia työkaluja sekä toimintamallin oman asiantuntijabrändinsä vahvistamiseen ja ajatusjohtajauuden rakentamiseen. Valmennuksissa tunnistetaan ja kiteytetään toimenpiteet, henkilöt ja kanavat, joiden kautta rakennetaan ajatusjohtajuutta pitkäjänteisesti yrityksenne keskeisten viestikärkien ympärille

Podcast- ja
videotuotanto

Autamme asiakkaitamme podcastien ja videoiden tuotannossa aina konseptoinnista julkaisuun saakka. Saat meiltä tarpeidesi mukaan joko pelkän teknisen tuotannon tai valmiin podcast- tai videosarjan avaimet käteen -toteutuksena, tai jotain siltä väliltä.

Nimetön suunn.malli (1)
julia

Webinaarit ja virtuaali­tapahtumat

Autamme asiakkaitamme webinaarien ja virtuaalitapahtumien konseptoinnissa, tuotannossa ja markkinoinnissa. Siinä missä webinaarit ovat usein yksisuuntaista keskustelua, virtuaalitapahtumassa yleisöllä on lupa osallistua sekä tavata muita. Tämä onnistuu sujuvasti, kun mukana on kumppani, jolla on ymmärrystä striimausalustojen mahdollisuuksista.

B2b-vaikuttaja­markkinointi

Bonfire Agency on Suomen ensimmäinen puhtaasti B2B-yrityksille vaikuttajamarkkinoinnin palveluita tarjoava toimisto. Autamme asiakkaitamme vaikuttajamarkkioinnin suunnittelussa, toteutuksessa ja analysoinnissa.

liisa holma
“Ajatusjohtajuus on sitä, että rakennetaan yhdessä parempaa Suomea, parempaa bisnestä ja parempaa huomista.”
KAI KAASALAINEN, TOIMITUSJOHTAJA, TAMRO OYJ

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää siitä, miten voimme auttaa juuri teitä ajatusjohtajuuden rakentamisessa.