HAKU ON PÄÄTTYNYT!

 

Bonfire Agency hakee media- ja markkinointiharjoittelijaa

 

Bonfire Agency kasvaa nopeasti, joten haemme vauhdikkaaseen neljän hengen tiimiimme täydennystä. Etsimme harjoittelijaa työskentelemään vaikuttajamarkkinoinnin asiakasprojekteissa sekä Bonfire.fi -bisnesmedian tuotannossa.

 

Bonfire on:

🔥Suomen ensimmäinen B2B-vaikuttajamarkkinointitoimisto

🔥Bonfire.fi –bisnesmedia, jossa Suomen liike-elämän kiinnostavimmat vaikuttajat julkaisevat asiantuntijasisältöjä blogien, videoiden ja podcastien muodossa

 

Asiakasprojektien ohella harjoittelijan tehtäviin voivat kuulua muun muassa Bonfire.fi –bisnesmedian sisältöjen julkaisu WordPress-alustalla, sometiliemme päivittäminen, sähköpostimarkkinointi, mainoskampanjoiden hallinta, web-analytiikka, podcast- ja videotuotannon sekä toimituksen avustavat tehtävät. Sinulla on mahdollisuus osallistua markkinoinnin ja mediatuotannon suunnitteluun, toteuttamiseen ja saada omat ideasi näkyviin. Tukenasi ovat markkinointi- ja media-alan huippuammattilaiset sekä uusimmat teknologiat ja työkalut.

 

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

 

Olet juuri oikea tyyppi meille, mikäli:

  • Olet esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän korkeakouluopiskelija tai olet tradenomi- tai medianomiopintojesi loppuvaiheessa
  • Rakastat sosiaalista mediaa, etkä pelkää ottaa haltuun uusimpia digimarkkinoinnin työkaluja
  • Sinulla on visuaalista silmää sekä sana hallussa
  • Pidät tiimityöskentelystä ja olet innokas oppimaan uutta

 

Projektityöskentelyssä katsotaan eduksi aiempi kokemus valo- ja / tai videokuvaamisesta, podcasteista, sisällöntuotannosta, somemarkkinoinnista sekä muista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Tehtävien painotuksiin vaikuttaa suuresti valitun harjoittelijan omat mielenkiinnon kohteet ja osaamisalueet.

 

Harjoittelijalla on mahdollisuus joko osa-aikaiseen (noin 3 päivää viikossa) tai täysipäiväiseen työntekoon. Harjoittelu alkaa maaliskuussa tai joustavasti sopimuksen mukaan. Harjoittelun pituus on 3-6 kuukautta. Sovitaan palkkauksesta opintojen vaiheen ja aiemman työkokemuksen perusteella.

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 

Kysymykset ja hakemukset voi osoittaa Marialle:

Maria Sillanpää, Co-Founder & Marketing Director, + 358 500 903 298 / maria.sillanpaa@bonfire.fi

 

www.bonfireagency.fi

www.bonfire.fi

Twitter / Facebook / Instagram