Bonfiren tiimi

Maria Sillanpää

Maria Sillanpää

TOIMITUSJOHTAJA, PERUSTAJAOSAKAS

Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, Maria viettäisi ne luonnossa samoillen ja suklaata syöden. Maria yksi Bonfiren perustajista ja toimitusjohtaja.

Marian haave on päästä jonain päivänä viikon ruskavaellukselle Lappiin.

Jos Maria olisi suklaa, hän olisi tumma suklaa, jossa on vähintään 85 prosenttia kaakaota. Tunnetaan myös nimellä ”äitin suklaa”, joka ei Marian onneksi muulle perheelle kelpaa!

Laura Pääkkönen

KustannusJOHTAJA, bonfire books, PERUSTAJAOSAKAS

Nuorempana Laura oli varma, että isona hänestä tulee ranskan kielen opettaja. Mais, c’est la vie ja Laurasta tuli yrittäjä ja yksi Bonfiren perustajista. Laura tunnetaan myös Social Sellingin kuningattarena, kokeneena valmentajana sekä intohimoisena myyjänä. Nyt päivät täyttyvät Bonfiren uusien liiketoimintojen kehittämisestä. Lauran toteemieläin on orava, lempi TV-ohjelma Bachelor USA ja lempivuodenaika joulu!

Jos Laura olisi jouluruoka, hän olisi joulutorttu – rapsakka päältä, mutta muheva ja makea sisältä.

oona ikonen

Oona ikonen

liiketoimintajohtaja, ajatusjohtajuuspalvelut

Oona on Bonfiren liiketoimintajohtaja. Hänen vastuullaan on Bonfiren ajatusjohtajuuspalveluiden kehittäminen ja hän auttaa asiakkaitamme rakentamaan ajatusjohtajuutta. Oona on energinen asennemimmi, jolle asiakas on aina ykkönen. Oona on Lappeenrannan lahja Bonfirelle ja hänen sydäntänsä lähellä ovat lumilautailu ja Café Bar No 9:n Pablo Pasta.

Jos Oona olisi auto, hän olisi nopea ja ärhäkkä perhefarmari – kaikki mahtuu kyytiin ja vauhdilla edetään!

Henna Lahtinen, Bonfire Agency

Henna Lahtinen

Asiakkuusjohtaja, osakas

Henna on Bonfiren pohjoisen vahvistus, eli Oulun seudulta kotoisin. Titteliltään Henna on Bonfiren asiakkuusjohtaja, ja hänen tontilleen kuuluu esimerkiksi myynti ja asiakasprojektit. Henna harrastaa muun muassa lattia-akrobatiaa, käsilläseisontaa ja skumpan juontia. Hennalla on myös erikoistaito: hän osaa jonglöörata!

Jos Henna olisi irtokarkki, hän olisi vaaleanpunainen kukkakarkki jossa on lakusisus.

Outi Huhtanen-Kuusela

ASIAKKUUSJOHTAJA

Outi tähtäsi ihmisoikeusasioista kiinnostuneena lukioikäisenä toimittajan uralle, mutta päätyikin useamman perheyrityksen kautta brändien ja lopulta asiakkuuksien ja myynnin pariin. Outilla on palava halu auttaa asiakkaitaan menestymään ja kasvamaan. Outin motto on ”Aina kannattaa yrittää”. Outin haaveena on päästä viettämään enemmän aikaa pohjoisen luonnossa joko suksilla, pyöräillen tai vaeltaen. Aivojen tuulettaminen onnistuu parhaiten gravel-pyörän satulassa tai järvellä suppaillen.

Jos Outi olisi pulla, olisi hän mehevä ja kanelinen korvapuusti.

Johanna Keppo

Markkinointi- ja Asiakkuuspäällikkö

Johanna on Kotkasta kotoisin oleva, nykyisin Porvoossa asuva energinen, puhelias ja urheilua rakastava aamuvirkku. Muiden vielä nukkuessa on Johanna usein jo ehtinyt käydä joko juoksemassa tai uimassa. Johanna työskentelee markkinointi- ja asiakkuuspäällikkönä vastuualueenaan podcast-tuotannon kehittäminen, asiakasprojektit ja Bonfiren markkinointi. Hänen sydäntään lähellä ovat myynti, markkinointi, asiakaskohtaamiset ja yrityspodcastit.

Jos Johanna olisi smoothie, niin hän olisi vihersmoothie, jossa on lehtikaalia, pinaattia, inkivääriä ja sitruunaa

Jani Utriainen

Luova johtaja, osakas

Jani on Bonfiren visuaalinen ihme ja luova johtaja, joka hoitaa kaiken valo- ja videokuvaukseen liittyvän rautaisella ammattitaidolla. Entinen Turun vahvistus ja nykyään helsinkiläistynyt Jani harrastaa mm. kahvin juontia ja fiilistelyä sekä TikTokkaamista. Kun Jani ei käytä kaikkea vapaa-aikaansa valokuvaukseen, jää joskus aikaa lempi tv-ohjelman, eli Suomen huutokauppakeisarin katsomiseen. Lue Janin tarkempi uratarina tästä!

Jos Jani olisi kahvijuoma, hän olisi Cappuccino tuplaespressolla suklaakonvehdin kera

Elina olander

Viestinnän asiantuntija

Elina toimii Bonfirella viestinnän asiantuntijana. Elinan työtehtäviin kuuluu Bonfire Agencyn ja Bonfire Booksin somea, viestintää ja markkinointia. Lisäksi hän auttaa asiakkaitamme podcastien konseptoinnissa ja käsikirjoittamisessa. Vapaa-ajallaan Elina nauttii kirjojen lukemisesta ja teatterielämyksistä. Työtehtävien tapaan myös Elinan musiikkimaku on monipuolinen ja hänen soittolistaltaan voit kuulla melkein mitä tahansa – aina Andrea Bocellista Rammsteiniin.

Jos Elina olisi elokuva, hän olisi lämmin ja koskettava Disneyn animaatio, esimerkiksi Kaunotar ja hirviö.

Laura Trémouille

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (ÄITIYSVAPAALLA)

Lauroja on Bonfirella kaksin kappalein, ja tässä on heistä toinen. Laura on Bonfiren projektipäällikkö ja Chief Happiness Officer. Laura on myös Bonfiren oma aurinko ja ammattilainen niin asiakaspalvelun kuin podcastien saralla. Myös tämä Bonfiren Laura rakastaa joulua, ja hän laittaisi mielellään joululaulut soimaan toimistolla jo lokakuussa.

Jos Laura olisi aamupala, hän olisi mustikkasmoothie, jossa on nokare maapähkinävoita.

Jerry Saarinen

Jerry Saarinen​

TUOTANTO­KOORDINAATTORI

Jerry työskentelee Bonfirella tuotantokoordinaattorina ja hänen työtehtäviinsä kuuluu podcastien, videoiden ja webinaarien tuottamista. Vapaa-ajalla Jerry on innokas kirpputorilla kävijä sekä TikTokin suurkuluttaja. Jerry rakastaa livemusaa ja festareita, ja hänen haaveensa onkin oppia tekemään itse musiikkia.

Jos Jerry olisi kaupunki, hän olisi Berliini.

Irina Brelo

TUOTANTOKOORDINAATTORI

Pohjois-Karjalan lahja Irina toimii Bonfirella tuotantokoordinaattorina. Hänen käsillään loihditaan niin podcast-tuotannot kuin visuaaliset ilmeet. Irina on intohimoinen videopelien pelaaja ja viime vuosina Playstation onkin vienyt voiton PC:ltä. Videopelien lisäksi lähinnä sydäntä ovat kissat ja yksi sellainen, Timon, löytyykin kotoa riehumasta. Irina on myös suuri True Crime -kuluttaja.

Jos Irina olisi videopelihahmo, hän olisi Ezio Auditore da Firenze.

Jenni Paakkari

Projektipäällikkö

Oulusta kotoisin oleva Jenni työskentelee Bonfirella projektipäällikkönä. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on takanaan pitkä ura markkinoinnin ja viestinnän saralta. Jenni rakastaa itsensä haastamista ja korkeita paikkoja. Hän on kiivennyt Mount Everestin perusleiriin sekä hyppinyt lentokoneesta. Nykyään Jennin voi löytää niin ikää ilmasta, sillä vapaa-ajalla hän on intohimoinen tuulitunnelilentäjä.

Jos Jenni olisi dinosaurus, niin hän olisi Quetzalcoatlus.