Bonfire Agencyn tiimi

BONFIRE AGENCY HAKEE ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ B2B-MYYNTIIN

 

Bonfire Agency kasvaa nopeasti, joten haemme vauhdikkaaseen tiimiimme täydennystä. Bonfire Agency auttaa B2B-brändejä sekä bisnesvaikuttajiaan tulemaan ajatusjohtajiksi omalla toimialallaan. Sisältömuodoista bisnespodcastit, asiantuntijavideot ja webinaarit ovat kovassa kasvussa asiakkaidemme parissa ja toteutamme vaikuttavia bisnessisältöjä aina konseptoinnista tuotantoon asti. Haluatko sinä olla osa Bonfiren kasvutarinaa?

 

Asiakkuuspäällikkönä vastuullesi kuuluu uusasiakashankinta sekä olemassa olevista asiakassuhteista huolehtiminen. Asiakkaamme ovat Suomen suurimpia yrityksiä eri toimialoilta. Lisäksi pääset kehittämään palvelutarjoamaamme sekä olemaan mukana sisäisissä kehitysprojekteissa.

 

Pääasialliset työtehtäväsi:

 

Arvostamme, jos sinulla on:

 

Tarjoamme sinulle kunnianhimoisen ja tulisen työyhteisön, tarpeeksi haastetta ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen kiinnostavimpiin bisnesvaikuttajiin!

 

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Joustavat työajat ja työskentelypaikat eivät ole meille ongelma, kunhan hommat tulevat hoidetuiksi! Paikka on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Saat kiinteän pohjapalkan sekä myyntitavoitteisiin sidotun provision.

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2020 mennessä osoitteeseen laura.paakkonen@bonfire.fi.  Hakemus voi olla myös videomuodossa. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sopivien hakemusten saavuttua.


Lisätiedot:

 

Laura Pääkkönen,

Co-Founder, toimitusjohtaja

Bonfire Agency

Puh. 045 6681681

Email. laura.paakkonen@bonfire.fi

 

Maria Sillanpää

Co-Founder, asiakkuus- ja markkinointijohtaja

Bonfire Agency

Puh. 050 0903298

Email. maria.sillanpaa@bonfire.fi

 


Bonfire on

Bonfire.fi –bisnesmedia, jossa Suomen liike-elämän kiinnostavimmat vaikuttajat  julkaisevat asiantuntijasisältöjä blogien, videoiden ja podcastien muodossa.

Bonfire Agency – Suomen ensimmäinen B2B-vaikuttajamarkkinointitoimisto sekä ajatusjohtajuuden kumppani. 

 

Bonfirelaisuus on innostumista, iloa ja rohkeutta. Itsensä haastamista, kokeilua, kehittymistä ja oppimista. Aitoa välittämistä, auttamista ja lämpöä. Bonfirelaisuuden ylläpitämiseen tarvitaan koko tiimiä ja se syntyy yhdessä. 

Bonfiren nuotiolla vallitsee LÄMPÖ, joka ei sido ihmisyyttä ammatillisiin saavutuksiin, ROIHU, joka tavoittelee korkealle ymmärtäen silti omat juurensa, sekä KIPINÄ, joka haluaa inspiroida ja synnyttää pesäkkeitä uusille lämpimille roihuille.