Webinaari: Yrityspodcastit markkinoinnin keinona. Kuvassa Visman Sanna Burton, NordNetin Martin Paasi ja Bonfire Agencyn Laura Trémouille.

WEBINAARI: YRITYSPODCASTIT MARKKINOINNIN KEINONA TO 27.8.

 

Podcastien suosio Suomessa on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Oman podcastin tuottaminen on yrityksille erinomainen keino brändimielikuvan muodostamiseen, asiakkaiden sitouttamiseen ja liidien hankkimiseen. Podcast mahdollistaa yrityksen henkilöstön esiin tuomisen aidommin ja persoonallisemmin puheen kautta, kuin esimerkiksi tekstimuodoissa, ja näin yrityksestä luodaan helpommin lähestyttävää ja samaistuttavaa mielikuvaa sekä edesautetaan henkilökohtaisemman siteen luomista asiakkaisiin.

Tässä maksuttomassa webinaarissa to 27.8. klo 12.30-14.00 kuulemme oppeja podcastien hyödyntämisestä markkinoinnin keinona, kun Visman viestintäjohtaja Sanna Burton, Suomen suosituimman bisnespodcastin, Rahapodin, juontaja Martin Paasi sekä Bonfire Agencyn podcast-tuotannoista vastaava projektipäällikkö Laura Trémouille vastaavat muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi lähteä tekemään yrityspodcastia?
  • Kuinka konseptoidaan hyvä podcast?
  • Mitkä asiat ovat tärkeitä podcast-hostin valinnassa?
  • Mistä kannattaa lähteä liikkeelle aiheiden ja vieraiden valinnassa?
  • Kuinka tavoitetaan kuulijat?
  • Millainen rooli podcastilla on markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuudessa?

Suosittelemme ilmoittautumaan mukaan, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi, sillä kaikille ilmoittautuneille on luvassa linkki videotallenteeseen tilaisuuden jälkeen.