B2B-VAIKUTTAJA­MARKKINOINTI

Yhdessä Suomen timanttisimpien oman toimialansa tähtien kanssa autamme asiakkaitamme saavuttamaan asiakkaansa oikeissa kanavissa, oikeaan aikaan – tuloksellisesti ja luottamusta herättävästi.

Nielsenin globaalin tutkimuksen mukaan 77% ihmisistä on valmis kokeilemaan uutta tuotetta tai palvelua, jos samaistuttava henkilö suosittelee sitä.

Lupaamme kunnioittaa niin asiakkaidemme asiakkaita, vaikuttajiamme kuin sinuakin hyvä asiakkaamme, joten emme tee muovista, epäaitoa ja väkisin väännettyä, vaan rehellistä, avointa ja kaikille osapuolille kannattavaa kaupallista yhteistyötä. Suomessa on jo useiden vuosien ajan tehty tuloksellista vaikuttajamarkkinointia B2C-puolella, mutta Bonfire Agency on ensimmäinen puhtaasti B2B-yrityksille vaikuttajamarkkinoinnin palveluita tarjoava toimisto.

Miten kaikki sitten toimii?

Sovitaan ensin puhelu tai tapaaminen ja keskustellaan hetki tavoitteistanne. Sen jälkeen pallo siirtyy meille. Haemme juuri teille ja brändillenne sopivimmat vaikuttajat sekä suunnittelemme yhteistyömuodon – on se sitten vaikuttajamarkkinoinnin konsultointia tai strategiaa, yksittäinen vaikuttajakampanja, uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus taikka pitkäjänteistä brändilähettilyyttä.

Kenelle vaikuttaja­markkinointi sopii?

Jos olette B2B –yritys, joka haluaa olla aidossa ja avoimessa yhteydessä asiakkaisiinsa ja kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa…

Jos haluatte kasvattaa brändinne tunnettuutta tai muuttaa yrityksenne brändimielikuvaa…

Jos haluatte vaikuttaa verkossa ja laajentaa digitaalista jalanjälkeänne…

Jos haluatte olla uskottava ja luotettava toimija alallanne…

Jos haluatte sitouttaa teille tärkeitä vaikuttajia mukaan brändinne tarinaan, aina joskus jopa tuotekehitykseen asti…

Silloin vaikuttajamarkkinointi sopii teille ja meidän kannattaa jutella enemmän.

Hyvin toteutettu vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti tehokas tapa vaikuttaa tunnettuuden kasvuun, brändimielikuvaan sekä ostokäyttäytymiseen valitussa kohderyhmässä.

Vaikuttaja­markkinoinnin suunnittelu

Kampanjoiden toteutus

Analysointi

"B2B-vaikuttajamarkkinoinnin ABC” -oppaan avulla pääset alkuun B2B-vaikuttajamarkkinoinnin kanssa. Oppaasta löydät vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Lataa maksuton opas: B2B-vaikuttaja­markkinoinnin ABC