Lääkärikeskus Aava: Elämäntyönä terveytesi -podcast

 Toteutimme Lääkärikeskus Aavan kanssa yhteistyössä Elämäntyönä terveytesi -podcast-sarjan, jonka tavoitteena oli tuoda esiin Aavan ennaltaehkäisyyn keskittyvää työterveyshuoltoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia korostavaa suhtautumista työterveydenhuoltoon.

Podcast-sarjaa hostasi Aavan viestintä- ja markkinointijohtaja Pauli Waroma ja vieraana sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella oli Aavan asiantuntijoita keskustelemassa muun muassa palautumisesta, unesta, ruokavaliosta, sekä terveydenhuollon roolista yhteiskunnassa. Jaksot toteutettiin osittain etä-äänityksenä poikkeusoloista johtuen, jolloin keskustelijat osallistuivat äänityksiin kotitoimistoiltaan.

”Kun Aavan Elämäntyönä Terveytesi podcastia alettiin suunnitella, valikoitui tuotantokumppaniksi Bonfire Agency Oy

Äänityksen, leikkauksen, litteroinnin ja jakelun lisäksi Bonfire tarjosi sisältösparrausta.

Nyt neljän nauhoitetun ja kolmen julkaistun jakson jälkeen voin sanoa olevani tosi kiitollinen sparrauksesta. Tavoitteita on kirkastettu ja sisältö pyritty tekemään kompaktimmaksi.

Mutta pakko sanoa, että sparrauksen tyyli on noussut sen sisältöäkin tärkeämmäksi. Olen superkiitollinen Lauralle, joka omalla asenteellaan on poistanut kaikki julkaisuun liityvät pelot. Lauran tsemppaukset, kehut ja positiivisuus ovat saaneet minut tuntemaan itseni paremmaksi podcast isännäksi kuin olenkaan.

Ja kun uskoo itseensä niin oppimista tapahtuu.

Kiitos!”