CASE TALLINK SILJA: #KASVUANÄKYVISSÄ -VIDEOSARJA

Kuvassa ensimmäisen #Kasvuanäkyvissä -videon vaikuttajat Susanna Paloheimo, Sani Leino, Salla Seppä ja Antti Kiukas keskustelemassa Silja Symphonyn Sushi & Co -ravintolassa

Asiakkaamme Tallink Siljan tavoitteena oli saavuttaa nuoremman päättäjäsukupolven huomio. Tallink Silja halusi kasvattaa laivojen tunnettuutta modernina tapahtumapaikkana ja kiinnostavana vaihtoehtona erilaisille yritystilaisuuksille.

Yhteistyössä toteuttamamme #Kasvuanäkyvissä -videosarjan tavoitteena oli vaikuttaa kohderyhmän kokemaan brändimielikuvaan Tallink Siljan B2B-palveluista sekä ohjata liikennettä Tallink Siljan kampanjasivulle. Videoilla Bonfiren vaikuttaja isännöi keskustelua valittujen vaikuttajavieraiden kanssa ajankohtaisista bisnesaiheista Tallink Siljan ravintoloiden herkkujen äärellä. Ruokailun ja keskustelun jälkeen videolla tutustuttiin vaikuttajan johdolla aiheeseen sopivaan Tallink Siljan palveluun.

Videot jaettiin Tallink Siljan omilla sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa orgaanisina ja sponsoroituina postauksina, vaikuttajien kanavissa sekä Bonfiren sivuilla ja kanavissa. Huomionarvoista oli, että videosisällöt saivat vaikuttajien jakamina aikaan enemmän keskustelua heidän omissa somekanavissaan kuin orgaaniset postaukset Tallink somekanavissa. Bonfiren roolina oli videoiden suunnittelun ja tuotannon lisäksi vaikuttajien kontaktointi, briiffaus sekä sopimusasiat. Yhteistyön tuloksiin on oltu niin tyytyväisiä, että alunperin suunnitellun neljän videon sijaan on toteutettu jo yhteensä kahdeksan #Kasvuanäkyvissä -videota.