Case Paulig: Webinaarisarja

Asiakkaamme Oy Paulig Finland Ab halusi toteuttaa alan ammattilaisille suunnatun webinaarisarjan, jota voidaan hyödyntää niin tuotelanseerauksiin kuin ammattilaisille suunnatun sisällön viestimiseen. Bonfire Agency valikoitui yhteistyökumppaniksi toteuttamaan sarjan konseptoinnin, käsikirjoituksen sekä toteutuksen. Konseptissa lähdettiin hakemaan tehokasta rakennetta, jossa tuotteet, tekeminen ja Paulig PRO:n asiantuntijat ovat etusijalla. Webinaarien haluttiin ensisijaisesti tuottavan arvoa ja antavan käyttövalmiita vinkkejä osallistujien työarkeen.

Ensimmäinen Paulig PRO-webinaari toteutettiin lokakuussa 2021, jonka tavoitteena oli tuoda tutuksi syksyn 2021 uutuudet Café Singapore sekä Santa Marian vegetortillat. Bonfirellä oli vastuu webinaarin konseptoinnista, käsikirjoittamisesta, hostin rekrytoinnista, somistamisesta sekä teknisestä tuotannosta niin kuvausten kuin striimin osalta. Webinaarin kohderyhmänä olivat ravintola-alan ammattilaiset ja webinaarin juontajaksi valittiin Henri Alén. Lisäksi webinaariin osallistuivat Pauligin omat asiantuntijat, Paulig PRO:n keittiömestari Petteri Kanerva sekä Paulig Barista-instituutin koulutusasiantuntija Jori Korhonen, jotka kertoivat tarkempaa tietoa tuotteista ja myös valmistivat niitä webinaarin aikana. Me Bonfireltä myös sparrailimme Henri Alénin kanssa ennen webinaaria ja kävimme läpi Pauligin toiveita siitä, mitä webinaarissa tulisi nostaa esille.

Webinaari koostui kahdesta eri osiosta – alkuun käytiin läpi Café Singaporea yhdessä koulutusasiantuntija Jori Korhosen kanssa, jonka jälkeen siirryttiin kokkaamaan vegetortilloja yhdessä Paulig PRO:n keittiömestarin Petteri Kanervan kanssa. Webinaarissa visuaalisuus oli tärkeää ja kuvauspaikka somistettiin selkeästi tuotteiden mukaisesti.

Palaute yleisöltä oli positiivista ja katsojat selvästi kiinnostuivat webinaarissa esitellyistä tuotteista.

”Miellyttävä rento tunnelma, luonnollisen oloiset juontajat. Hyvin kahvitietoa ja vastuullisuutta”

”Erittäin hyvä esitelmä, ammattimaisesti tehty”

”Rennot asiantuntevat esiintyjät, visuaalisuus ja hyvät reseptit”