ACCENTURE & MIMMIT KOODAA: TEKNOLOGIAPOLKUJA-PODCAST

Teknologiapolkuja-podcastin hostit Charlotta Harald, Milja Köpsi ja Minttu Viitanen

Toteutimme yhteistyössä Accenturen ja Mimmit Koodaa kanssa kahdeksanosaisen Teknologiapolkuja-podcastin. Sarjan tavoitteena oli rohkaista esimerkein ja uratarinoin naisia teknologiarooleihin. Podcastin kohderyhmänä olivat alanvaihtajat sekä uraansa pohtivat nuoret. 

Podcastin hosteina kuultiin Accenturen Managing Director Minttu Viitanen (kuvassa oikealla), Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä Miljan Köpsi (kuvassa keskellä) sekä Accenturen markkinointi- ja viestintäjohtaja Charlotta Harald (kuvassa vasemmalla). 

Teknologiapolkuja-podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella haastateltiin tunnettuja, pitkän teknologiauran tehneinä naisia, alan nousevia tähtiä ja vaikuttajia. Sarjassa käsiteltiin myös Women in Tech Finlandin, Mimmit Koodaa, Tekniikan Akateemiset (TEK) ja Accenturen yhteistyössä tekemää tutkimusta, jossa teknologiarooleissa työskentelevät naiset kertoivat kokemuksistaan alalta. 

https://www.youtube.com/watch?v=QWYALww6Njk&t=2777s)

Oheisella videolla Accenturen markkinointi- ja viestintäjohtaja Charlotta Harald kertoo, kuinka Teknologiapolkuja-podcast tuotettiin ja miten podcastin avulla voidaan rakentaa ajatusjohtajuutta. Webinaarin hostina ja toisena asiantuntijavieraana toimivat Bonfire Agencyn perustajat Laura Pääkkönen ja Maria Sillanpää.