HALUATKO TOIMIALASI AJATUSJOHTAJAKSI?

ME AUTAMME​

AJATUSJOHTAJUUSVALMENNUS

BONFIREN AJATUSJOHTAJUUSVALMENNUS ON TARKOITETTU MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄTTÄJILLE, JOTKA HALUAVAT TUKEA OMAN ORGANISAATIONSA AVAINHENKILÖITÄ RAKENTAMAAN AJATUSJOHTAJUUTTA

Miksi

AJATUSJOHTAJAT TIEDETÄÄN JA TUNNETAAN.

Ajatusjohtajuus tarkoittaa statusta, jonka henkilö tai yritys on ansainnut suunnannäyttäjänä omalla toimialallaan.

Ajatusjohtajuuden myynnillisinä hyötyinä on voitu tunnistaa muun muassa lisääntynyt määrä inbound-liidejä, nopeampi myyntisykli, korkeammat klousausprosentit, isommat diilit sekä parantunut asiakasuskollisuus. Lisäksi ajatusjohtajuuden hyödyt liittyvät muun muassa lisääntyneeseen näkyvyyteen ansaitussa mediassa sekä työnantajabrändin vahvistumiseen potentiaalisten työnhakijoiden silmissä.

VALMENNUKSESSA OPIT MM.:

VALMENNUSOHJELMAN SISÄLTÖ

Ohjelma koostuu kahdesta käytännönläheisestä valmennussessiosta sekä lähtötilanteen kartoituksesta. Valmennusohjelma järjestetään etätoteutuksena syyskuussa 2022.


Ohjelman aikana käymme laajasti läpi erilaisia keinoja ja kanavia ajatusjohtajuuden rakentamiseksi, mutta käytännön tekemisessä ja harjoitteissa keskitymme vahvasti Linkedinin hyödyntämiseen.


Tavoitteena on tarjota konkreettiset työkalut, joiden avulla tuet ja innostat organisaatiosi avainhenkilöitä rakentamaan ajatusjohtajuutta.


Valmennuksissa käymme läpi mm. oman ammatillisen äänen löytämistä, tapaa avata ja käydä keskusteluja somessa, luomme prosessin kiinnostavan sisällön tuottamiseen, opimme tunnistamaan ajatusjohtajuuden rakentamiselle relevantit vaikuttajat, mittaamme ajatusjohtajuuden tuloksellisuutta ja opimme kuinka kehittää ajatusjohtajuuden rakentamiseen säännöllinen rutiini, jota on helppo pitää yllä.

VALMENNUSTEN AJANKOHDAT

VALMENTAJA:
LAURA PÄÄKKÖNEN

BONFIRE AGENCY OY – VALMENTAJA & PERUSTAJAOSAKAS

Ajatusjohtajuus- ja Social Selling -valmentaja ja tietokirjailija

17 vuoden kokemus B2B-myynnistä ja -markkinoinnista

Valmentanut asiantuntijoita, johtajia ja myyjiä sadoissa organisaatiossa asiantuntijabrändäyksen ja ajatusjohtajuuden polulle.

VALMENTAJA:
OONA IKONEN

BONFIRE AGENCY OY - LIIKETOIMINTAJOHTAJA, AJATUSJOHTAJUUSPALVELUT

Ajatusjohtajuusvalmentaja

Yli 5 vuoden kokemus
valmennusliiketoiminnasta ja markkinoinnista. Erityisosaaminen keskittyy sisäiseen viestintään, verkostojen luomiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä eritoten asiakkaiden innostamisesta.

ENSIMMÄINEN VALMENNUSKERTA 1.9.

AGENDA:

TOINEN VALMENNUSKERTA 15.9.

AGENDA:

VALMENNUKSEN EARLY BIRD -HINTA

750€ + alv. / OSALLISTUJA, kun ilmoittaudut 30.6.2022 mennessä.

(Normaalihinta 990€ +alv)

Sisältää:
Osaamiskartoitus ennen valmennusten alkua
Ajatusjohtajuusvalmennukset etätoteutuksena 2 * 2 tuntia

Valmennukseen mahtuu mukaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.